Aanvraag omgevingsvergunning Vosbergerweg ongenummerd in Heerde. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie K. Nummer 7271: het verharden van de weg

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning Vosbergerweg ongenummerd in Heerde. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie K. Nummer 7271: het verharden van de weg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 21 februari 2023 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het verharden van de weg op het perceel Vosbergerweg ongenummerd in Heerde. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie K. Nummer 7271.Heeft u vragen over deze aanvraag of wilt u de betreffende stukken inzien dan kunt u bellen met de gemeente Heerde via telefoonnummer (0578) 699494 of een e-mail sturen naar gemeente@heerde.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-84822

Gerelateerde berichten