Haloks

Haloks is een Personal trainer gelegen aan Schuttersweg 6 in Heerde.

Meer informatie over Haloks in Heerde

De tekst gaat over HALOKS, een organisatie die keeperstrainingen en clinics aanbiedt voor hockeykeepers. Ze hebben twintig jaar trainerservaring en beschikken over actuele kennis van de laatste ontwikkelingen in het hockey. Bij HALOKS kun je een heel seizoen veldtrainingen volgen, zowel samen met bekende keepers van je eigen club als met keepers van andere clubs. Ook kun je kiezen voor privétrainingen of een proeftraining om te kijken hoe het is. Daarnaast organiseren ze keeperclinics waarin je kennismaakt met keeperstraining of werkt aan verbeterpunten. Plezier hebben in het keepen staat hierbij voorop. HALOKS kan ook keeperclinics op maat organiseren voor clubs. Niet alleen keepers, maar ook clubs en trainers kunnen bij HALOKS terecht voor vragen en ondersteuning. HALOKS biedt ook opleidingen en bijscholingen voor (keeper)trainers aan.

Wil je weten wat Haloks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haloks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haloks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haloks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Haloks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haloks

Bezoekers bekeken ook