Heerder Badminton Club

Heerder Badminton Club is een Sportclub gelegen aan Postweg 37A in Heerde.

Meer informatie over Heerder Badminton Club in Heerde

De Heerder Badminton Club is een gezellige vereniging die al sinds 1975 bestaat. Ze bieden recreatieve en fanatieke sportactiviteiten aan en hebben gediplomeerde trainers en een goede hal met 9 banen. Naast trainingen en competitie organiseren ze ook bijzondere activiteiten en toernooien. Als je wilt ontdekken of badminton iets voor jou is, kun je vrijblijvend komen kijken en meespelen bij één van de groepen in de Faberhal. Ervaring is niet nodig en je kunt een racket lenen. Op speelavonden zijn bestuursleden aanwezig om je te begeleiden. De prijs voor badminton is zeer schappelijk en ze hopen je binnenkort te ontmoeten in de Faberhal.

Wil je weten wat Heerder Badminton Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heerder Badminton Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heerder Badminton Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heerder Badminton Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Heerder Badminton Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heerder Badminton Club

Bezoekers bekeken ook