Henrieke van Assen Fotografie

Henrieke van Assen Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Wilhelminalaan 36 in Heerde.

Meer informatie over Henrieke van Assen Fotografie in Heerde

Henrieke van Assen is een fotograaf uit Zwolle die gespecialiseerd is in het vastleggen van liefde, sfeer, emotie en interactie bij mensen. Ze gebruikt geen flitslicht of autofocus en streeft naar puurheid en natuurlijkheid in haar foto's. Ze werkt met een Leica camera, die volgens haar de rijkdom van kleurgradaties en contrasten perfect vastlegt. Henrieke woont en werkt in Zwolle en haalt inspiratie uit de stad en de natuurlijke schoonheid van de IJsseldelta. Ze streeft ernaar om foto's te maken die familie-erfstukken worden en levert daarom handgemaakte albums met levenslange garantie. Ze is gespecialiseerd in het in beeld brengen van bijzondere momenten waar mensen centraal staan, zoals doop, bruiloft en begrafenis. Henrieke werkt alleen met natuurlijk licht en zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen tijdens de fotoshoot. Daarnaast geeft ze workshops aan kinderen en volwassenen. Voor het vastleggen van bijzondere momenten in de regio Zwolle kan er contact met haar worden opgenomen.

Wil je weten wat Henrieke van Assen Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Henrieke van Assen Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henrieke van Assen Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henrieke van Assen Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Henrieke van Assen Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Henrieke van Assen Fotografie

Bezoekers bekeken ook