Hervormde Gemeente Heerde - Johanneskerk

Hervormde Gemeente Heerde - Johanneskerk is een Hervormde kerk gelegen aan Dorpsstraat 31 in Heerde.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Heerde - Johanneskerk in Heerde

De Hervormde Gemeente Heerde is een gemeente van Jezus gelegen in het centrum van Heerde. Elke zondag zijn er kerkdiensten om 9:30 en 19:00 uur, die ook online te volgen zijn. Op zondag 17 september 2023 zal de jaarlijkse openluchtdienst plaatsvinden in het Van Meurspark, maar bij slecht weer zal er worden uitgeweken naar de kerk. De restauratie van het Holtgräve-orgel in Heerde komt dichterbij na 20 jaar gesprekken hierover. Huishoudens in Nederland krijgen in november en december een korting van EUR 190,- op de energierekening. De Hervormd Heerde-app is gekozen om snellere communicatie mogelijk te maken tussen de leden en groepen. De gemeente onderhoudt contact met de partnergemeente in Istebna, Polen. De kerkenraden zijn dankbaar dat veel vacatures worden ingevuld. Voor het kerkblad Hervormd Heerde is er de mogelijkheid om een abonnement cadeau te doen of kennis te laten maken met het blad.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Heerde - Johanneskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Heerde - Johanneskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Heerde - Johanneskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Heerde - Johanneskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Hervormde Gemeente Heerde - Johanneskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Hervormde Gemeente Heerde – Johanneskerk

Bezoekers bekeken ook