Hervormde Kerk Veessen

Hervormde Kerk Veessen is een Protestantse kerk gelegen aan Kerkstraat 27 in Veessen.

Meer informatie over Hervormde Kerk Veessen in Veessen

De samenvatting gaat over een gemeente die elke zondagochtend een dienst heeft in een achthoekige kerk uit 1842. Tijdens de dienst is er muziek te horen van het Van Oeckelenorgel uit 1882. De gemeente is klein maar hecht, en er liggen liedboeken op de banken voor bezoekers. Verder is het mogelijk om de diensten live te beluisteren via Kerkdienst Gemist of via een YouTube-link. Er worden ook andere activiteiten georganiseerd, zoals een vrouwengroep genaamd 'Zus & Zo' en een gebedskring. De website is ontworpen en gemaakt door WIPEsoft in 2023.

Wil je weten wat Hervormde Kerk Veessen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk Veessen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk Veessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk Veessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Hervormde Kerk Veessen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk Veessen

Bezoekers bekeken ook