Hervormde Kerk Vorchten

Hervormde Kerk Vorchten is een Protestantse kerk gelegen aan Kerkweg 17 in Vorchten.

Meer informatie over Hervormde Kerk Vorchten in Vorchten

De tekst gaat over een preekrooster en bevat informatie over een agenda, een adres en bankrekeningnummers. Het preekrooster is niet specifiek gedateerd en bevat informatie over de kerkdiensten. Het adres van de kerk is Kerkweg 1, 78193 KJ Vorchten. Daarnaast worden bankrekeningnummers genoemd voor de Kerkvoogdij en de Diaconie. De bankrekeningnummers zijn NL04 RABO 0326 5014 01 voor de Kerkvoogdij en NL93 RABO 0326 5830 25 voor de Diaconie.

Wil je weten wat Hervormde Kerk Vorchten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk Vorchten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk Vorchten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk Vorchten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Hervormde Kerk Vorchten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk Vorchten

Bezoekers bekeken ook