Home Alone Hairstyling & More, Sieraden Shop Made by Peet

Home Alone Hairstyling & More, Sieraden Shop Made by Peet is een Kapper gelegen aan Zwartekolk 15 in Wapenveld.

Meer informatie over Home Alone Hairstyling & More, Sieraden Shop Made by Peet in Wapenveld

De tekst gaat over Home Alone Hairstyling & More, een ambulante thuiskapper en sieradenwinkel. Petra Hendriks is de eigenaar en is sinds 1998 werkzaam als kapper. Ze biedt haar diensten aan huis, op het werk en in verzorgingshuizen aan in de regio Wapenveld, Heerde, Hattem, Hattemerbroek, Wezep en Marle. Naast hairstyling en hairextensions biedt ze ook nagellak, wenkbrauwverven, gezichtsepilatie, sieraden en kis-haircareproducten aan. Ze heeft een mooie collectie handgemaakte sieraden en kan sieraden op maat maken. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat Home Alone Hairstyling & More, Sieraden Shop Made by Peet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Home Alone Hairstyling & More, Sieraden Shop Made by Peet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Home Alone Hairstyling & More, Sieraden Shop Made by Peet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Home Alone Hairstyling & More, Sieraden Shop Made by Peet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Home Alone Hairstyling & More, Sieraden Shop Made by Peet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Home Alone Hairstyling & More, Sieraden Shop Made by Peet

Bezoekers bekeken ook