Huólì

Huólì is een Personal trainer gelegen aan Molenweg 18A in Heerde.

Meer informatie over Huólì in Heerde

Bij Vitality Studio Huólì kun je in slechts 30 minuten een complete workout doen met EMS training. Deze training zorgt voor duurzame resultaten en kan je gezondheid transformeren. Het studio helpt je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen en je kunt een afspraak maken met een van de deskundige trainers. Veel mensen willen afvallen, fitter worden of een betere conditie krijgen. Ook wordt er gesproken over cellulitis bij vrouwen. Het studio biedt een unieke fitnesservaring met een inspirerende ambiance en begrijpt jouw doelen en uitdagingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wil je weten wat Huólì verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huólì of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huólì? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huólì het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Huólì reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huólì

Bezoekers bekeken ook