In den Paerd gelogeerd

In den Paerd gelogeerd is een Bed and Breakfast gelegen aan Renderklippenpad 1 in Heerde.

Meer informatie over In den Paerd gelogeerd in Heerde

De tekst beschrijft een Bed & Breakfast genaamd 't Zingend Paerd, gelegen in Heerde, Gelderland. De B&B bevindt zich in de Veluwse natuur, met bossen, heide en vennen in de directe omgeving. De accommodatie is geschikt voor maximaal 2 personen van minimaal 21 jaar en ouder. Er is voldoende parkeergelegenheid en privacy. De B&B is gevestigd in een voormalige opnamestudio waar bekende artiesten hebben opgenomen en TV-programma's en reclames zijn opgenomen. De omgeving van de Renderklippen biedt heuvels, naaldbossen, heide en zandverstuivingen. Voor paardenliefhebbers zijn er ruiterpaden en de Veluwe Trail biedt 500 kilometer aan ruiterpaden. Er wordt ook verwezen naar de Eper Paardenvierdaagse, een groot paardensportevenement dat in de buurt plaatsvindt. De contactgegevens van de B&B worden vermeld.

Wil je weten wat In den Paerd gelogeerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In den Paerd gelogeerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In den Paerd gelogeerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In den Paerd gelogeerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar In den Paerd gelogeerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. In den Paerd gelogeerd

Bezoekers bekeken ook