In den Paerd gelogeerd

In den Paerd gelogeerd
  • Website: https://www.indenpaerdgelogeerd.nl/
  • Telefoonnummer: +31 657578219
  • Adres: Renderklippenpad #1, Heerde

B&B In den Paerd gelogeerd

Bed & Breakfast genaamd ’t Zingend Paerd, is gelegen in Heerde, Gelderland. De B&B bevindt zich in de Veluwse natuur, met bossen, heide en vennen in de directe omgeving. De accommodatie is geschikt voor maximaal 2 personen van minimaal 21 jaar en ouder. Er is voldoende parkeergelegenheid en privacy. De B&B is gevestigd in een voormalige opnamestudio waar bekende artiesten hebben opgenomen en Tv-programma’s en reclames zijn opgenomen.

De omgeving van de Renderklippen biedt heuvels, naaldbossen, heide en zandverstuivingen. Voor paardenliefhebbers zijn er ruiterpaden en de Veluwe Trail biedt 500 kilometer aan ruiterpaden. Er wordt ook verwezen naar de Eper Paardenvierdaagse, een groot paardensportevenement dat in de buurt plaatsvindt.

Een kamer boeken:

Boek een kamer bij In den Paerd via hun online kalender. Zij zullen dan snel met u in contact treden.

Inchecken kan tussen 15:00 en 17:00 uur, terwijl uitchecken voor 11:00 uur dient te gebeuren. Het is essentieel om te weten wanneer u incheckt. Als u op een ander moment wilt inchecken, informeer dan alstublieft zodat ze hiermee rekening kunnen houden.

Prijzen:

Tijdens het hoogseizoen, van april tot oktober, is een minimumverblijf van 2 nachten vereist in onze bed and breakfast.

De kosten voor een overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt, bedlinnen, eindschoonmaak en toeristenbelasting van €1,50 per persoon per nacht, bedragen €137,00 (inclusief BTW). Dit komt neer op €68,50 per persoon.

Mocht u langer willen verblijven, dan bieden ze een korting van 10% op de extra dagen bij een boeking van meer dan 5 nachten.

Buiten het hoogseizoen is het mogelijk om voor slechts 1 nacht te reserveren.

Sociale media:

In den Paerd gelogeerd is niet actief op sociale media. Voor de laatste updates kun je hun website bezoeken.

Locatie

Hoe kom je bij In den Paerd gelogeerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In den Paerd gelogeerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Dit artikel delen