Jetty Jongman Stables / Stal Marskamp B.V.

Jetty Jongman Stables / Stal Marskamp B.V. is een Paardenstal gelegen aan Wezeweg 9a in Heerde.

Meer informatie over Jetty Jongman Stables / Stal Marskamp B.V. in Heerde

JJStables is een pensionstalling gelegen in Heerde, aan de rand van de Veluwe. Ze hebben een passie voor de gezondheid en het welzijn van paarden, evenals voor de dressuursport. Ze bieden paardenverzorging aan en willen zich verder ontwikkelen in de dressuursport. De accommodatie is in 2021 volledig gerenoveerd. Daarnaast worden er schilder- en tekencursussen gegeven door Marina Jongman in de kantine.

Wil je weten wat Jetty Jongman Stables / Stal Marskamp B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jetty Jongman Stables / Stal Marskamp B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jetty Jongman Stables / Stal Marskamp B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jetty Jongman Stables / Stal Marskamp B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Jetty Jongman Stables / Stal Marskamp B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Jetty Jongman Stables / Stal Marskamp B.V.

Bezoekers bekeken ook