Jps-works Of Art

Jps-works Of Art is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Veldweg 6c in Heerde.

Meer informatie over Jps-works Of Art in Heerde

JPS - Works Of Art is een polijstbedrijf dat gespecialiseerd is in het klaarmaken van velgen. Het bedrijf is opgericht door Arjan Joostema en staat bekend om de hoge kwaliteit van het werk en de uitstekende service. Ze zijn gevestigd in Heerde en hebben een team van gespecialiseerde monteurs en ontwikkelaars. JPS heeft al meer dan 12.000 projecten voltooid en heeft meer dan 1.700 tevreden klanten. Ze bieden wereldwijde snelle levering en garanderen 100% tevredenheid. Een recent project was het herstellen van de velgen van een Jaguar F-type, waarbij de schade werd verwijderd en de velgen werden afgewerkt met een matte blanke lak. JPS biedt ook verschillende maandabonnementen aan voor online opslag. Voor vragen of ondersteuning is JPS bereikbaar via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Jps-works Of Art verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jps-works Of Art of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jps-works Of Art? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jps-works Of Art het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Jps-works Of Art reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Jps-works Of Art

Bezoekers bekeken ook