Koerberg Heerde

Koerberg Heerde is een Restaurant gelegen aan Koerbergseweg 4-1 in Heerde.

Meer informatie over Koerberg Heerde in Heerde

In dit artikel wordt Molecaten Park De Koerberg op de Veluwe besproken. Het park biedt verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, bowlingbaan, buitenzwembad, snackbar en fietsverhuur. Gasten kunnen ervoor kiezen om een accommodatie te huren of te kamperen. Het park is omgeven door natuur en biedt mogelijkheden voor activiteiten in het bos, op het zand en in het water. Gasten kunnen ook een dagje uit zonder te verblijven op het park. Molecaten Park De Koerberg heeft een gastenwaardering van 4,2 op basis van 545 reviews en is gecertificeerd met het Green Key keurmerk en ANWB Erkende camping. Voor vragen of vakantietips kunnen gasten contact opnemen met het park. Daarnaast biedt Molecaten ook werkgelegenheid en belooft een glimlach op het gezicht van de werknemers.

Wil je weten wat Koerberg Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koerberg Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koerberg Heerde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koerberg Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Koerberg Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koerberg Heerde

Bezoekers bekeken ook