Lammers Installatiebedrijf Gert

Lammers Installatiebedrijf Gert is een Architect gelegen aan Stationsstraat 18 in Heerde.

Meer informatie over Lammers Installatiebedrijf Gert in Heerde

Gert Lammers is een installatiebedrijf dat vakwerk, service en onderhoud levert op verschillende werkterreinen. Ze staan klaar voor alle installatiewerk en bieden offertes aan. Ze maken afspraken en zorgen ervoor dat het werk op tijd wordt opgeleverd volgens uw wensen. Er is altijd garantie op hun installatiewerk. Daarnaast bieden ze verschillende CV-serviceabonnementen aan, zoals onderhoud, Service Plus en All-in. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is een vertrouwd adres voor installatiewerk. Ze zijn ook aangesloten bij Uneto Vni. De contactgegevens van het bedrijf zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Lammers Installatiebedrijf Gert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lammers Installatiebedrijf Gert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lammers Installatiebedrijf Gert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lammers Installatiebedrijf Gert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Lammers Installatiebedrijf Gert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Lammers Installatiebedrijf Gert

Bezoekers bekeken ook