LEEFBEELD - vindplaats voor coaching en verwondering

LEEFBEELD - vindplaats voor coaching en verwondering is een Coach gelegen aan Sprengenweg 3 in Heerde.

Meer informatie over LEEFBEELD - vindplaats voor coaching en verwondering in Heerde

Bij 'Leefbeeld, vindplaats voor coaching en verwondering' kun je verschillende workshops volgen, waaronder Chakradance™ en SoulCollage®. Chakradance™ is een bewegingsvorm die lichaam en ziel met elkaar verbindt en in balans brengt, terwijl SoulCollage® je in contact brengt met je innerlijke wijsheid. Daarnaast kun je bij Leefbeeld ook een 'Leefbeeld' maken door te wandelen in de bossen en inspiratie te vinden in de natuur. De tekst bevat ook informatie over een inspiratiedag en een agenda met workshops. Je kunt je aanmelden via mail of telefonisch. De contactgegevens van Leefbeeld zijn ook vermeld.

Wil je weten wat LEEFBEELD - vindplaats voor coaching en verwondering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LEEFBEELD - vindplaats voor coaching en verwondering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LEEFBEELD - vindplaats voor coaching en verwondering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LEEFBEELD - vindplaats voor coaching en verwondering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar LEEFBEELD - vindplaats voor coaching en verwondering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LEEFBEELD – vindplaats voor coaching en verwondering

Bezoekers bekeken ook