Massagepraktijk Marian

Massagepraktijk Marian is een Massagetherapeut gelegen aan Eessenkamp 67 in Wapenveld.

Meer informatie over Massagepraktijk Marian in Wapenveld

Massage & Coaching Marian is een massagepraktijk geleid door Alie van der Wal - Steenbergen. Ze is in 2010 begonnen met haar praktijk en heeft sindsdien veel kennis en ervaring opgedaan als sportmasseur en kindercoach. Ze biedt professionele ondersteuning op het gebied van stresscounseling, hormoonbalans en rouw en verlies. De praktijk is gevestigd op het adres Eessenkamp 67 in Wapenveld en is te bereiken via e-mail of telefoonnummer 06-28962103.

Wil je weten wat Massagepraktijk Marian verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Massagepraktijk Marian of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Massagepraktijk Marian? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Massagepraktijk Marian het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Massagepraktijk Marian reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Massagepraktijk Marian

Bezoekers bekeken ook