Ontmoetingskerk

Ontmoetingskerk is een Christelijke kerk gelegen aan Kanaalstraat 21 in Heerde.

Meer informatie over Ontmoetingskerk in Heerde

De tekst geeft een overzicht van verschillende onderwerpen en activiteiten die plaatsvinden in de Ontmoetingskerk. Er worden drie belangrijke aspecten genoemd: ontmoeten, vieren en delen. Daarnaast zijn er verschillende diensten en activiteiten zoals de morgendienst en de Maaltijd van de Heer. Er is een agenda waarin onder andere de Voedselbank, de Werkgroep Pastoraat en het College van Diakenen vermeld staan. Er zijn fotoalbums beschikbaar, waaronder MUP, Kerststallen en de intrede van Ds. Marrit Bassa. Verder wordt er informatie gegeven over de samenkomsten in de Ontmoetingskerk en het adres van de kerk.

Wil je weten wat Ontmoetingskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ontmoetingskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ontmoetingskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontmoetingskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Ontmoetingskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ontmoetingskerk

Bezoekers bekeken ook