Pannenkoekhuis `t Mussennest

Pannenkoekhuis `t Mussennest is een Pannenkoekrestaurant gelegen aan Groteweg 109 in Wapenveld.

Meer informatie over Pannenkoekhuis `t Mussennest in Wapenveld

Pannenkoekenrestaurant 't Mussennest in Wapenveld is op zoek naar enthousiast personeel. Het restaurant staat bekend om zijn heerlijke pannenkoeken, maar biedt ook andere gerechten aan, zoals salades, saté en verse broodjes. Het restaurant ligt aan de bosrand in het rustieke dorpje Wapenveld, middenin de Veluwe. Door de centrale ligging is het een populaire plek voor gezellig samenkomen met familie, fietsers, wandelaars en zakenafspraken. Gastvrijheid staat bij 't Mussennest centraal en alle gerechten worden bereid met authentieke streekproducten. Het restaurant is tijdens vakantieperioden zeven dagen per week geopend en groepen zijn ook van harte welkom. Voor meer informatie of reserveringen kan er telefonisch contact worden opgenomen. Het restaurant heeft aangepaste openingstijden tijdens feestdagen.

Wil je weten wat Pannenkoekhuis `t Mussennest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekhuis `t Mussennest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekhuis `t Mussennest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekhuis `t Mussennest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Pannenkoekhuis `t Mussennest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekhuis `t Mussennest

Bezoekers bekeken ook