Pedicure Praktijk Heerde

Pedicure Praktijk Heerde is een Nagelstudio gelegen aan Dorpsstraat 44 B in Heerde.

Meer informatie over Pedicure Praktijk Heerde in Heerde

De tekst gaat over Martine Schutten, een pedicure uit Heerde. Ze heeft ruim 10 jaar in het welzijnswerk en de gehandicaptenzorg gewerkt voordat ze besloot om pedicure te worden. Ze vindt het belangrijk om een goed leven voor iedereen mogelijk te maken en wil graag iets betekenen voor haar medemens. Martine werkt ambulant en komt dus naar haar klanten toe. Bij de eerste afspraak wordt er kennisgemaakt en besproken welke verwachtingen en voetklachten er zijn. Ook worden er blauwdrukken gemaakt van de voeten. Tijdens de behandeling krijgen klanten antwoord op hun vragen en advies over de verzorging van hun voeten en tenen. Martine biedt verschillende diensten aan, zoals het behandelen van voeten, nagels knippen, enkelvoudige behandelingen, nagelreparatie en ortheses. De tarieven voor deze diensten zijn inclusief BTW. Martine is bereikbaar via e-mail, telefoonnummer en het contactformulier op haar website.

Wil je weten wat Pedicure Praktijk Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Praktijk Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Praktijk Heerde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Praktijk Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Pedicure Praktijk Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Praktijk Heerde

Bezoekers bekeken ook