Petruskerk Wapenveld

Petruskerk Wapenveld is een Vereniging of organisatie gelegen aan Kwartelweg 9 in Wapenveld.

Meer informatie over Petruskerk Wapenveld in Wapenveld

De tekst beschrijft de Petruskerk in Wapenveld en geeft informatie over de diensten en activiteiten. Er worden geen specifieke datums genoemd. De tekst geeft aan dat de kerk een vindplaats is van geloof, hoop en liefde. Er worden foto's getoond van zowel de binnen- als buitenkant van de kerk. Er wordt vermeld dat er op 13 augustus 2023 om 9:30 uur een morgendienst is met Mevr. M. de Velde-Roos als voorganger. Ook wordt er informatie gegeven over de dienst van de volgende week, op 20 augustus 2023, met Ds. D. van Meulen als voorganger. Verder worden er links gegeven naar de live stream van de kerkdiensten, de liturgie en de collecte van de Petruskerk. Er wordt ook contactinformatie gegeven voor meer informatie.

Wil je weten wat Petruskerk Wapenveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Petruskerk Wapenveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Petruskerk Wapenveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petruskerk Wapenveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Petruskerk Wapenveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Petruskerk Wapenveld

Bezoekers bekeken ook