Pitch & Putt Golf Heerde

Pitch & Putt Golf Heerde is een Golfbaan gelegen aan Auto: Ossenbergerweg (ongenummerd Fiets:, Kromme Allee 5 in Heerde.

Meer informatie over Pitch & Putt Golf Heerde in Heerde

Pitch & Putt Golf Heerde is een leuke en originele plek voor een bedrijfsfeest, teambuilding, familiedag of verjaardag. De golfbaan heeft 18 holes en biedt ook andere activiteiten zoals footgolf, bosfootgolf en midgetgolf. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een barbecue, lunch of borreluur. De golfbaan bevindt zich in een groene omgeving met uitzicht op het Heerderstrand. Het is een gezellig en actief uitje voor jong en oud.

Wil je weten wat Pitch & Putt Golf Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pitch & Putt Golf Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pitch & Putt Golf Heerde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pitch & Putt Golf Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Pitch & Putt Golf Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pitch & Putt Golf Heerde

Bezoekers bekeken ook