Praktijk de Bron

Praktijk de Bron is een Massagetherapeut gelegen aan De Bleike 40 in Heerde.

Meer informatie over Praktijk de Bron in Heerde

Praktijk de Bron is een praktijk voor massage en energetische therapie in Heerde. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder massages en energetische therapieën. Deze behandelingen kunnen gebruikt worden als hulpmiddel bij bewustwording en veranderingsprocessen. De praktijk gelooft in het belang van zelfonderzoek en het ontdekken van de innerlijke bron van het goede. Ze citeren Marcus Aurelius, die zegt dat zolang je jezelf blijft onderzoeken, deze bron nooit ophoudt te stromen. Bij Praktijk de Bron kun je dus terecht om op weg te gaan naar je essentie en het ontdekken van je innerlijke bron.

Wil je weten wat Praktijk de Bron verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk de Bron of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk de Bron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk de Bron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Praktijk de Bron reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk de Bron

Bezoekers bekeken ook