Restaurant - Snackbar - Partyservice De Spikke

Restaurant - Snackbar - Partyservice De Spikke is een Restaurant gelegen aan Stationsstraat 8 in Heerde.

Meer informatie over Restaurant - Snackbar - Partyservice De Spikke in Heerde

Restaurant "De Spikke" is een eigentijds horecabedrijf dat in 1965 zijn intrede heeft gedaan in de gemeente Heerde. Het begon als een gezellig, oud bruin café, maar door de jaren heen zijn er veel aanpassingen gedaan en is het uitgegroeid tot een restaurant met een deelbare zaal, cateringservice, snackbar en gezellig restaurant. Het restaurant biedt een uitgebreid diner aan en er zijn tal van mogelijkheden voor verschillende gelegenheden. Het restaurant is geopend op vrijdag van 11.30 uur tot 22.00 uur. Daarnaast is er ook een snackbar waar gasten terecht kunnen voor een snelle hap. "De Spikke" is ook de perfecte locatie voor bedrijfsfeesten en bruiloften. Reserveringen kunnen telefonisch worden gedaan.

Wil je weten wat Restaurant - Snackbar - Partyservice De Spikke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant - Snackbar - Partyservice De Spikke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant - Snackbar - Partyservice De Spikke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant - Snackbar - Partyservice De Spikke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Restaurant - Snackbar - Partyservice De Spikke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant – Snackbar – Partyservice De Spikke

Bezoekers bekeken ook