Salus Hair & Skin Heerde

Salus Hair & Skin Heerde is een Kapper gelegen aan Eperweg 8A in Heerde.

Meer informatie over Salus Hair & Skin Heerde in Heerde

Salon Salus Hair & Skin in Heerde biedt een verfrissende atmosfeer waar kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan. Ze luisteren naar de persoonlijke wensen van klanten en geven gericht advies. De salon werkt met natuurlijke producten en de eco-friendly producten van KEVIN.MURPHY. Salus Hair & Skin is een officiële SESSION SALON van KEVIN.MURPHY, wat garant staat voor kwaliteit en aandacht voor het haar. Klanten kunnen een afspraak maken via het online boekingssysteem of telefonisch.

Wil je weten wat Salus Hair & Skin Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salus Hair & Skin Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salus Hair & Skin Heerde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salus Hair & Skin Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Salus Hair & Skin Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salus Hair & Skin Heerde

Bezoekers bekeken ook