Schildersbedrijf Dick Rorije

Schildersbedrijf Dick Rorije is een Schilder gelegen aan Machteldskamp 27 in Heerde.

Meer informatie over Schildersbedrijf Dick Rorije in Heerde

Dick Rorije is een schilder met meer dan 30 jaar werkervaring op het gebied van schilderwerk, glaszetten en wandafwerking. Hij is gespecialiseerd in schilderwerk, sauswerk, glaszetten en wandafwerking. Schildersbedrijf Dick Rorije is een allround bedrijf dat particulieren, bedrijven en instellingen kan helpen op het gebied van glas, renovatie en klein bouwkundig werk. Het bedrijf voert het werk uit volgens de maatstaven van deze tijd op het gebied van materiaal en milieu. Naast de genoemde specialiteiten biedt Dick Rorije ook advies op het gebied van onderhoud, kleuradvies, materiaalkeuze voor wandafwerking en productkeuze voor schilderwerkzaamheden. Het belangrijkste voor Dick Rorije is dat zijn klanten tevreden zijn en hij streeft er altijd naar om goede kwaliteit af te leveren. Het schildersbedrijf is gevestigd aan de Machteldskamp 27 in Heerde en is te bereiken via telefoonnummer 0640128819 of 0578-694094, en via e-mail op dick_rorije@hotmail.com.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Dick Rorije verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Dick Rorije of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Dick Rorije? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Dick Rorije het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Schildersbedrijf Dick Rorije reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Schildersbedrijf Dick Rorije

Bezoekers bekeken ook