Schildersbedrijf Hans Dikkeschei

Schildersbedrijf Hans Dikkeschei is een Schilder gelegen aan Wezeweg 7 in Heerde.

Meer informatie over Schildersbedrijf Hans Dikkeschei in Heerde

Hans Dikkeschei is een schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in schilderwerk en sauswerk, zowel binnen als buiten. Ze bieden ook diensten aan zoals glas zetten, behangen en het afkitten van badkamers en keukens. Hoewel ze voornamelijk werken voor particulieren, zijn ze ook actief in scholen, bedrijven en instellingen. Als een eenmansbedrijf kunnen ze de prijzen laag houden, maar ze huren indien nodig personeel in om projecten op tijd af te ronden. Eigenaren van woningen die ouder zijn dan 2 jaar betalen slechts 6% btw in plaats van 21% voor schilder-, behang- en sauswerk. Dit geldt echter niet voor beglazing. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Contactgegevens van Hans Dikkeschei zijn Wezeweg 7 Heerde, telefoonnummer 0578-694050 en e-mailadres hans@dikkeschei.nl.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Hans Dikkeschei verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Hans Dikkeschei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Hans Dikkeschei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Hans Dikkeschei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Schildersbedrijf Hans Dikkeschei reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Schildersbedrijf Hans Dikkeschei

Bezoekers bekeken ook