Schoonheidssalon "Mystique"

Schoonheidssalon "Mystique" is een Schoonheidssalon gelegen aan Meidoornlaan 14 in Heerde.

Meer informatie over Schoonheidssalon "Mystique" in Heerde

Mystique salon for Beauty and Balance in Heerde is een salon die zich richt op schoonheid, ontspanning en rust. Marian Berghorst opende de salon in 1993 en haalt veel blijdschap en plezier uit haar werk. Bij Mystique krijgen klanten voldoende aandacht en kunnen ze genieten van effectieve behandelingen. De salon biedt permanente make-up aan, waarbij pigmenten worden aangebracht in de bovenste laag van de huid. Daarnaast is huidverzorging een belangrijk onderdeel van de salon, waarbij het drinken van voldoende water essentieel is voor een stralende en elastische huid. Mystique biedt ook cosmetische verzorging en verschillende behandelingen voor het lichaam, zoals spraytanning en de Qsence lipo-behandeling. Marian neemt de tijd voor elke klant en werkt alleen op afspraak.

Wil je weten wat Schoonheidssalon "Mystique" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon "Mystique" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon "Mystique"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon "Mystique" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Schoonheidssalon "Mystique" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon “Mystique”

Bezoekers bekeken ook