Slagerij & Catering De Haan

Slagerij & Catering De Haan is een Slagerij gelegen aan Klapperdijk 16 in Wapenveld.

Meer informatie over Slagerij & Catering De Haan in Wapenveld

In deze tekst wordt informatie gegeven over een slagerij en cateringbedrijf genaamd Slagerij de Haan. Ze bieden een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten die ambachtelijk worden gemaakt volgens beproefde recepturen. Het bedrijf is gevestigd in Wapenveld en biedt persoonlijk advies en de beste service aan. Ze hebben ook gekozen om alleen vlees van Duroc d'Olives te verkopen. Er wordt verwezen naar een folder en er worden openingstijden en contactgegevens gegeven.

Wil je weten wat Slagerij & Catering De Haan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij & Catering De Haan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij & Catering De Haan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij & Catering De Haan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Slagerij & Catering De Haan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij & Catering De Haan

Bezoekers bekeken ook