Sport Zorg Veluwe

Sport Zorg Veluwe is een Verpleging en verzorging gelegen aan Langeslag 15 in Heerde.

Meer informatie over Sport Zorg Veluwe in Heerde

SportZorg Veluwe is een praktijk voor sportmassage en blessurepreventie. Ze bieden goede sport- en ontspanningsmassages aan, evenals deskundig advies bij spier- of gewrichtsklachten. De praktijk is opgericht in 2009 en is gespecialiseerd in het behandelen van zowel sporters als mensen met andere pijntjes. Bij acute klachten kun je vaak dezelfde dag nog terecht. Naast het behandelen van klachten, kun je ook bij SportZorg Veluwe terecht voor ontspannende massages om stress en spanningspijn te verminderen. Het is mogelijk om een afspraak te maken en de praktijk voert geen erotische handelingen uit. Contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Sport Zorg Veluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Zorg Veluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Zorg Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Zorg Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Sport Zorg Veluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Sport Zorg Veluwe

Bezoekers bekeken ook