Stemwijzer Heerde

Twijfel je nog of heb je geen idee op welke partij je moet stemmen voor de aankomende verkiezingen? Doe dan de stemwijzer. Aan de hand van dertig stellingen krijg jij meer inzicht in welke politieke partij het beste bij jou past. 

Je krijgt dertig stellingen voorgelegd welke je beantwoord met ‘mee eens’, ‘mee oneens’ of ‘geen van beide’. Deze dertig stellingen zijn gebaseerd op de standpunten van de politieke partijen die mee doen aan de verkiezingen.

Dus twijfel je? Doe dan echt even de stemwijzer in Heerde, zodat je zeker weet dat jouw stem naar de juiste partij gaat. Je kunt de stemwijzer hieronder invullen.

Doe de stemwijzer & stemmentracker voor Heerde

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Woon je in Heerde en ga je daar je stem uitbrengen voor de verkiezingen? Doe dan eerst de stemwijzer via  https://www.stemwijzer.nl/

Nadat je de stemwijzer hebt gedaan ontvang je een advies. Er wordt dan gekeken met welke stellingen, van welke politieke partij, jij de meeste overeenstemming hebt. Je krijgt dan het advies om op deze politieke partij jouw stem uit te brengen. Uiteraard is het dan aan jou of je dit advies wilt volgen of niet. 

Wil je nog een beter beeld krijgen van wat de politieke partijen eerder hebben gestemd in de Tweede Kamer en kijken of dit goed aansluit op jouw mening? Doe dan ook de Stemmentracker via https://www.stemmentracker.nl.Check daar hoe de partijen precies hebben gestemd sinds de vorige verkiezingen en maak dan je keuze om te gaan stemmen in Heerde.

 

Waar zijn de stemlokalen in Heerde?

Weten waar jij de aankomende verkiezingen kunt stemmen in Heerde? Bekijk de lijst met stemlokalen in Heerde en omgeving hieronder. Je kunt in elk stembureau binnen Heerde stemmen. Kijk anders ook op de website: https://waarismijnstemlokaal.nl/s/Heerde.

Stemlokaal Adres Plaats Rolstoeltoegankelijk
C.C. de Noordgouw Eperweg 34a Heerde Ja
Dorpshuis de Heerd Griftstraat 8 Heerde Ja
Gemeentekantoor Eperweg 5 Heerde Ja
Memento Mori Brinklaan 4a Heerde Ja
Sportscenter Bijsterbosch Veldkampseweg 2a Heerde Ja
Hervormd Verenigingsgebouw Kerkstraat 2a Wapenveld Ja
Protestantse Kerk. Petruskerk Kwartelweg 9 Wapenveld Ja
Fysio+Fitness Noord Oost Veluwe Kwartelweg 1a Wapenveld
Voetbalvereniging Vevo Veesser Enkweg 39 Veessen Ja

Openingstijden van stemlokalen in Heerde & omgeving

De stemlokalen in Heerde zijn op woensdag 22 november 2023 geopend van 07.30 tot 21.00 uur.

Meer informatie?

Heb je informatie die bezoekers kan helpen bij het uitbrengen van de juiste stem of zie je een toevoeging aan de stemwijzer voor Heerde? Stuur ons dan vrijblijvend een bericht.