Stichting Berghuizerbad

Stichting Berghuizerbad is een Zwembad gelegen aan Revelingseweg 2 in Wapenveld.

Meer informatie over Stichting Berghuizerbad in Wapenveld

Het Berghuizerbad is een gezellig zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Of u nu rustig baantjes wilt trekken, graag relaxt in het warme water of met de kinderen een middagje komt zwemmen en spelen; in het Berghuizerbad kan het allemaal! Het zwembad heeft verschillende activiteiten en faciliteiten, zoals zwemlessen, aquasporten en een spetterbar. Daarnaast zijn er huisregels en openingstijden die belangrijk zijn om te weten. Het Berghuizerbad is gelegen aan de Revelingseweg 2 in Wapenveld en is te bereiken via 0578 - 69 67 63 of info@berghuizerbad.nl.

Wil je weten wat Stichting Berghuizerbad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Berghuizerbad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Berghuizerbad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Berghuizerbad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Stichting Berghuizerbad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Berghuizerbad

Bezoekers bekeken ook