Stichting "Gemeenschap van Christenen"

Stichting "Gemeenschap van Christenen" is een Christelijke kerk gelegen aan Kwartelweg 3a in Wapenveld.

Meer informatie over Stichting "Gemeenschap van Christenen" in Wapenveld

De tekst geeft informatie over een religieuze gemeenschap en hun bijeenkomsten. Elke woensdag om 19:30 uur en elke zondag om 11:30 uur hebben ze een dienst. Er is ook een livestream beschikbaar om de diensten te volgen en er is een archief met eerdere diensten. Daarnaast is er aandacht voor jeugdactiviteiten en zendingswerk. Het wordt aangeraden om de gemeenschap te bezoeken en er is contactinformatie beschikbaar.

Wil je weten wat Stichting "Gemeenschap van Christenen" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting "Gemeenschap van Christenen" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting "Gemeenschap van Christenen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting "Gemeenschap van Christenen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Stichting "Gemeenschap van Christenen" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting “Gemeenschap van Christenen”

Bezoekers bekeken ook