Strikwerda.dev

Strikwerda.dev is een Webdesign gelegen aan Sprengenweg 14 in Heerde.

Meer informatie over Strikwerda.dev in Heerde

Anne-Pieter (AP) Strikwerda is een creatieve technoloog die ideeën en merken omzet in digitale ervaringen. Na jarenlang te hebben gewerkt aan 3DPrinting.com, werkt AP nu als freelance webontwikkelaar en creëert hij websites, webanimaties en andere digitale oplossingen. Zijn vaardigheden variëren van scripting en design tot zoekmachineoptimalisatie en content schrijven. Deze website is gemaakt om te leren werken met de JavaScript-bibliotheken three.js en GSAP. Three.js wordt gebruikt voor het verwerken van 3D-graphics en GSAP stelt je in staat tijdlijnanimaties te maken. De website maakt gebruik van Hugo, een statische sitegenerator, voor het genereren van de code. Het ontwerp van de website is geïnspireerd op de website van Shopify Hydrogen met een 80's computerspel-gevoel. Verder worden er shout-outs gegeven aan het GSAP-forum voor de discussie over het aanpassen van de positie van de camera en scène bij een vaste scène op scroll met GSAP, en aan het three.js-forum voor de discussie over het starten van een glTF-animatie op scroll. AP wijst ook op de geweldige functionaliteiten van Hugo. Als je geïnteresseerd bent in de diensten die AP aanbiedt, kun je een e-mail sturen naar ap@strikwerda.dev.

Wil je weten wat Strikwerda.dev verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Strikwerda.dev of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Strikwerda.dev? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Strikwerda.dev het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Strikwerda.dev reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Strikwerda.dev

Bezoekers bekeken ook