VEG Kruiskerk Heerde

VEG Kruiskerk Heerde is een Christelijke kerk gelegen aan B. van Dijklaan 3 in Heerde.

Meer informatie over VEG Kruiskerk Heerde in Heerde

De Vrije Evangelische Gemeente in Heerde, ook wel bekend als 'Kruiskerk Heerde', heeft als centrale missie om een gemeente te zijn waarin de ontmoeting met Jezus Christus en God zelf centraal staat. Ze streven ernaar om een toegankelijke gemeente te zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, en ze willen een zendingsgemeente zijn die het Goede Nieuws verspreidt en mensen in beweging brengt om te geloven. Op hun website kunnen mensen alle activiteiten van de gemeente vinden, inclusief een uitleg over hun identiteit. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om online hun diensten te beluisteren en mee te beleven.

Wil je weten wat VEG Kruiskerk Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VEG Kruiskerk Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VEG Kruiskerk Heerde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VEG Kruiskerk Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar VEG Kruiskerk Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VEG Kruiskerk Heerde

Bezoekers bekeken ook