Voetbalvereniging S.E.H.

Voetbalvereniging S.E.H. is een Voetbalclub gelegen aan De Eeuwlanden, Veldkampseweg 2 in Heerde.

Meer informatie over Voetbalvereniging S.E.H. in Heerde

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen voor SEH 1. Ze spelen verschillende oefenwedstrijden en beginnen en eindigen de competitie met een thuiswedstrijd. Het trainingsschema voor het nieuwe seizoen is bekend en de bekerindeling is ook duidelijk. Veldhuis Advies blijft SEH sponsoren voor de komende vier seizoenen. Er zijn geen uitslagen bekend, maar het volledige programma staat wel op de website. De velden zijn beperkt bespeelbaar, met uitzondering van het kunstgrasveld. Daarnaast is er een evenement genaamd Meiden & Vrouwen Trophy voor de meidenafdeling van SEH. Contactinformatie en adresgegevens zijn ook te vinden op de website.

Wil je weten wat Voetbalvereniging S.E.H. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging S.E.H. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging S.E.H.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging S.E.H. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Voetbalvereniging S.E.H. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging S.E.H.

Bezoekers bekeken ook