Volleybalvereniging Langhenkel/HEC

Volleybalvereniging Langhenkel/HEC is een Volleybalclub gelegen aan Postweg 37A in Heerde.

Meer informatie over Volleybalvereniging Langhenkel/HEC in Heerde

Volleybalvereniging Langhenkel/HEC heeft belangrijke informatie gedeeld over onderwerpen zoals contributie, beachvolleybal, verbandmiddelen en sponsoren. Er wordt vermeld dat tot 1 januari 2023 iedereen gratis kan volleyballen bij de vereniging. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan beachvolleybal en de benodigde verbandmiddelen en pleisters. Ook worden verschillende sponsoren genoemd, waaronder Meiling Juwelier, WTMB Advies, Van Aarts Electro World, Rozendal Home Electro, Langhenkel Vastgoed, Muta Sport en Studio Oervorm. Verder worden er ook nog andere onderwerpen genoemd, zoals de vereniging zelf en de procedure voor teamindelingen. Deze informatie is te vinden op de Facebookpagina van Volleybalvereniging Langhenkel/HEC.

Wil je weten wat Volleybalvereniging Langhenkel/HEC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volleybalvereniging Langhenkel/HEC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volleybalvereniging Langhenkel/HEC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volleybalvereniging Langhenkel/HEC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Volleybalvereniging Langhenkel/HEC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volleybalvereniging Langhenkel/HEC

Bezoekers bekeken ook