Berghorst Heerde

Berghorst Heerde is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Wiekenweg 12 in Heerde.

Meer informatie over Berghorst Heerde in Heerde

Autobedrijf Jordie Berghorst is een jong en dynamisch bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit en service biedt voor alle voertuigen, zoals personenauto's, bedrijfsauto's, campers en oldtimers. Ze leveren dezelfde kwaliteit als de merkdealer, dus u hoeft niet speciaal daarheen te gaan. U kunt bij hen terecht voor onderhoud, APK en reparaties. Op hun dienstenpagina kunt u meer informatie vinden over wat ze voor u kunnen betekenen. Ze zijn gevestigd aan de Wiekenweg 12 in Heerde en zijn gemakkelijk te bereiken via WhatsApp of telefoon. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur, op zaterdag alleen op afspraak.

Wil je weten wat Berghorst Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Berghorst Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Berghorst Heerde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berghorst Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Berghorst Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Berghorst Heerde

Bezoekers bekeken ook