Camping ’t Klooster

Camping ’t Klooster is een Kampeerboerderij gelegen aan Ellenhoorn 6 in Wapenveld.

Meer informatie over Camping ’t Klooster in Wapenveld

De tekst beschrijft de boerderijcamping 't Klooster, gelegen in de uiterwaarden van de IJssel. De camping is rustig en ruim, met veel fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Vorig jaar zijn ze gestopt met het melken van koeien, maar ze hebben nog steeds 30 stuks jongvee en schapen. Op dit moment is er een storing waardoor boekingen niet rechtstreeks via de contactpagina kunnen worden gedaan, maar boekingsverzoeken kunnen worden gestuurd naar het e-mailadres of telefonisch worden gemaakt.

Wil je weten wat Camping ’t Klooster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping ’t Klooster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping ’t Klooster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping ’t Klooster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Camping ’t Klooster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping ’t Klooster

Bezoekers bekeken ook