Kennisgeving verleende omgevingsvergunning de Doelen 2a, 8181PV Heerde

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving verleende omgevingsvergunning de Doelen 2a, 8181PV Heerde.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunningenDe Doelen 2a in Heerde, voor het legaliseren en bouwen van een aantal bijbehorende bouwwerken, verzonden op 2 februari 2024 (zaaknummer R2023-01359).Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken tegen een verleende vergunning. Zorg dat uw bezwaar binnen 6 weken na verzenddatum bij ons binnen is. In uw bezwaar staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: https://www.heerde.nl/Inwoners/Bezwaar_beroep_en_klachten/Bezwaarschrift_indienen. Als u bezwaar maakt, kunt u ook bij de rechtbank Gelderland om een voorlopige voorziening vragen. Meer informatie daarover vindt u op www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 14-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2024-56547

Gerelateerde berichten