Panda Heerde

Panda Heerde is een Chinees restaurant gelegen aan Zwolseweg 75 in Heerde.

Meer informatie over Panda Heerde in Heerde

Panda Heerde is een Aziatisch Fusion Restaurant gelegen aan de Zwolseweg 75 in Heerde. Ze serveren specialiteiten uit de Chinese, Kantonese en Indische keuken. Het restaurant is geschikt voor allerlei gelegenheden zoals familiefeestjes, bedrijfsfeestjes en verjaardagen. Reserveren is mogelijk en het restaurant heeft plek voor 80 mensen. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur. Voor meer informatie en reserveringen kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer 0578 - 69 12 81 of via e-mail info@panda-heerde.nl.

Wil je weten wat Panda Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Panda Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Panda Heerde ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panda Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Panda Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Panda Heerde

Bezoekers bekeken ook