Toestemming voor het actualiseren van een omgevingsvergunning van Lagemaat Sloopwerken B.V. aan de Zwarteweg 1a Heerde

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het actualiseren van een omgevingsvergunning van Lagemaat Sloopwerken B.V. aan de Zwarteweg 1a Heerde.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een omgevingsvergunning verleend.De gedeputeerde Staten van Gelderland geven hiermee toestemming voor het actualiseren van een omgevingsvergunning van Lagemaat Sloopwerken B.V. aan de Zwarteweg 1a Heerde. De vergunning is bekend onder zaaknummer W.Z22.107194.01.Waarom publiceren Gedeputeerde Staten van Gelderland dit bericht?Met dit bericht laten Gedeputeerde Staten van Gelderland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Bekendmaking Dit ontwerpbesluit wordt bekendgemaakt op de website www.officielebekendmakingen.nl. Daar kunt u via een zoekterm (bijv. het adres of zaaknummer W.Z22.107194.01) bij de bekendmaking komen. Wilt u de documenten over het besluit bekijken?Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken kunt u vanaf 18 december 2023 zes weken lang bekijken. In de bekendmaking op www.officielebekendmakingen.nl staat vanaf welke datum u het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken kunt bekijken. Iedereen kan de documenten tijdens deze termijn zowel digitaal als fysiek inzien. Digitaal bekijken gaat als volgt. In de bekendmaking op www.officielebekendmakingen.nl staat een hyperlink. Als u daarop klikt, wordt u naar een internetpagina geleid waar u de documenten kunt inzien. De documenten kunt u ook fysiek bekijken. Dat kan op afspraak bij de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. U kunt een afspraak maken via wabo@odrn.nl of bel naar 024-751 77 00. Noem bij het maken van een afspraak het zaaknummer W.Z22.107194.01. Bent u het niet eens met het besluit? Iedereen kan mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. Dit kan binnen zes weken die ingaan vanaf 18 december 2023. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, Postbus 1603, 6501 BP Nijmegen, of naar wabo@odrn.nl. Noem altijd het zaaknummer. U kunt ook een mondelinge zienswijze geven. Maak hiervoor een afspraak via 024 - 751 77 00. Alle op tijd ingediende zienswijzen worden betrokken bij het nemen van een definitief besluit.Meer informatieVoor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u bellen naar de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via telefoonnummer 024 751 77 00. U kunt ook mailen naar wabo@odrn.nl. Noem hierbij zaaknummer W.Z22.107194.01.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 16-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. prb-2023-14860

Gerelateerde berichten