Provincie Gelderland Omgevingsverordening Gelderland 1994, gemeenten Apeldoorn, Epe, Hattem, Heerde, Oldebroek en Voorst

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland Omgevingsverordening Gelderland 1994, gemeenten Apeldoorn, Epe, Hattem, Heerde, Oldebroek en Voorst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een vergunning op grond van de Omgevingsverordening Gelderland verleend voor het houden van de Alzheimer Rally, een toertocht (kaartleesrit) met klassieke auto’s.Mogelijkheid van inzienHet besluit en bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na de publicatiedatum in te zien. Op verzoek sturen wij u kopieën van de stukken toe. Neem hiervoor contact op met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99.U kunt de stukken ook op afspraak inzien in het Provinciehuis. Ook hiervoor neemt u contact op met het Provincieloket. In alle gevallen vermeldt u het zaaknummer 2024-000110.BezwaarBelanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn bezwaar maken tegen het besluit, onder vermelding van zaaknummer 2024-000110. Onderaan het besluit leest u hier meer over.Wilt u meer weten?Bel het Provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99.

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. prb-2024-968

Gerelateerde berichten