Risecom Digital Media Design & IT Solutions

Risecom Digital Media Design & IT Solutions is een Computerreparatie gelegen aan Meester Jan van Doesburgstraat 13 in Wapenveld.

Meer informatie over Risecom Digital Media Design & IT Solutions in Wapenveld

Rijs Solutions is een bedrijf dat zich richt op het bieden van ICT-oplossingen, zoals directe toegang tot bestanden, snelle computers, betrouwbaar internet, uitstekende Wifi-dekking en geïntegreerde telefonie. Ze kondigen aan dat ze gaan verhuizen naar een nieuwe locatie in Heerde vanaf 4 september. Daarnaast hebben ze aangepaste openingstijden tijdens de vakantieperiode en is de winkel in Zwolle alleen nog een pick-up point voor reparaties. Ze bieden ook hulp op afstand aan, waarbij ze kunnen meekijken op je computer om problemen op te lossen. Let op, hier zijn kosten aan verbonden.

Wil je weten wat Risecom Digital Media Design & IT Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Risecom Digital Media Design & IT Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Risecom Digital Media Design & IT Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Risecom Digital Media Design & IT Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Risecom Digital Media Design & IT Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Risecom Digital Media Design & IT Solutions

Bezoekers bekeken ook