Schaapskooiruiters

Schaapskooiruiters is een Sportcomplex gelegen aan Krimpenbos 15 in Wapenveld.

Meer informatie over Schaapskooiruiters in Wapenveld

De Schaapskooiruiters is een vereniging in Wapenveld die is opgericht op 15 januari 1965. Ze zijn aangesloten bij de KNHS en hebben een mooie accommodatie met een binnen- en buitenbaan, parkeergelegenheid en een kantine. Ze bieden wekelijks dressuur- en springlessen aan voor paarden- en ponyleden van elk niveau, gegeven door professionele instructrices en instructeurs. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een proefles of lid worden. Het bestuur van De Schaapskooiruiters bedankt hun sponsoren en nodigt mensen uit om hen te volgen op Facebook.

Wil je weten wat Schaapskooiruiters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schaapskooiruiters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schaapskooiruiters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schaapskooiruiters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Schaapskooiruiters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schaapskooiruiters

Bezoekers bekeken ook