Shipsoft Marine

Shipsoft Marine is een IT-consultancy gelegen aan Gagelkampweg 2 in Heerde.

Meer informatie over Shipsoft Marine in Heerde

ShipSoft Marine is een webbased winkel die gespecialiseerd is in digitale navigatie voor schepen en boten. Ze hebben geen fysieke winkel of showroom, maar zijn bereikbaar via info@shipsoft.nl voor algemene vragen en support@shipsoft.nl voor technische ondersteuning. Het assortiment van ShipSoft Marine bestaat uit onder andere AIS ontvangers en transponders, GPS-systemen, navigatiesoftware, marifoons en trackingsoftware. Ze zijn dealer van verschillende merken, zoals C-MAP/Navico, Navionics en Navicom. Let op: Per 1 januari 2024 zullen de Nederlandse en internationale VHF/Marifoon kanalen drastisch gewijzigd worden, dus het is belangrijk om de marifoon tijdig aan te passen. ShipSoft Marine biedt ook Raymarine apparatuur aan en heeft regelmatig aanbiedingen op hun website. Ze hebben een eigen helpdesk voor vragen en problemen, en kunnen ook ondersteuning bieden bij de internetverbinding aan boord.

Wil je weten wat Shipsoft Marine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shipsoft Marine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shipsoft Marine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shipsoft Marine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Shipsoft Marine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shipsoft Marine

Bezoekers bekeken ook