T.C. Heerde

T.C. Heerde is een Fietsclub gelegen aan Molenbeek, Veldweg 1a in Heerde.

Meer informatie over T.C. Heerde in Heerde

Op 5 augustus 2023 vond de JHVM (Jumbo Heerde Veluwes Mooiste) fietsroute plaats in Heerde. Tijdens het evenement sprak de schrijver met verschillende deelnemers. Zo waren er handbikers die al ervaring hadden met het beklimmen van bergen, een deelneemster die pas vijf weken een racefiets had, twee fietssters die voor het eerst samen fietsten, een paar dat normaal gesproken hun eigen routes uitstippelt, en een aantal familieleden die verschillende afstanden fietsten. Er was ook een deelnemer die ten val was gekomen en door de EHBO-ploeg werd verzorgd. Daarnaast werd er gesproken met een fietser uit Apeldoorn die de tocht had ontdekt tijdens een eerdere fietstocht in de Dolomieten. Na afloop van de tocht sprak de schrijver met fietsers uit Epe en Lex Hes, die elkaar kenden uit Knokke en genoten van het fietsen in die regio. Verder waren er fietsers uit Urk en Amsterdam die tevreden waren over de tocht en de organisatie. De Amsterdamse fietsers benadrukten het belang van de vrijwilligers die het evenement mogelijk maakten. Ten slotte sprak de schrijver nog met twee fietsers uit Assen die de tocht hadden gereden en tevreden waren, maar gehoopt hadden meer van de Veluwe te kunnen zien.

Wil je weten wat T.C. Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van T.C. Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij T.C. Heerde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je T.C. Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar T.C. Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. T.C. Heerde

Bezoekers bekeken ook