Van de Put Heerde

Van de Put Heerde is een Fietsenwinkel gelegen aan Hagestraat 8-10 in Heerde.

Meer informatie over Van de Put Heerde in Heerde

Rijwielspeciaalzaak van de Put is een fietswinkel in Heerde die gespecialiseerd is in E-bikes, racefietsen en mountainbikes. Ze bieden ook stadsfietsen, hybride fietsen en elektrische fietsen aan. De winkel heeft een professionele werkplaats en biedt uitgebreide services. Daarnaast is het mogelijk om fietsen te huren of te leasen bij Rijwielspeciaalzaak van de Put. Bij fietslease betaal je een vast maandbedrag voor een nieuwe fiets, inclusief kosten voor schade, diefstal en onderhoud. Het leasen van een fiets kan zelfs goedkoper zijn dan kopen. Er zijn verschillende regels voor zakelijk leasen en privé leasen. De Nederlandse overheid wil meer mensen stimuleren om met de fiets naar het werk te gaan en heeft de regels voor zakelijk leasen vereenvoudigd. Rijwielspeciaalzaak van de Put verwelkomt klanten graag in hun fietsenwinkel in Heerde.

Wil je weten wat Van de Put Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van de Put Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van de Put Heerde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van de Put Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Van de Put Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van de Put Heerde

Bezoekers bekeken ook