Van Manen & Partners

Van Manen & Partners is een Financieel adviseur gelegen aan Plakkenweg 1 in Heerde.

Meer informatie over Van Manen & Partners in Heerde

René van Manen is een onafhankelijke financieel raadsman met meer dan 20 jaar ervaring in complexe financiële vraagstukken. Hij biedt betrouwbaar financieel advies en luistert naar de financiële ideeën, wensen, eisen, beelden, doelen, fantasieën, kansen en vooruitzichten van zijn klanten. Samen komen ze tot de kern van wat mogelijk en haalbaar is voor hun financiële positie. Van Manen adviseert en implementeert, en is ook beschikbaar als sparring-partner of om hulp te bieden bij contacten met de bank of vermogensbeheerder. Hij werkt onder toezicht van de AFM, is bevoegd hypotheek- en vermogensadviseur en adviseert ook op het gebied van inkomens- en levensverzekeringen. Hij heeft bijzondere aandacht voor complexe hypotheken en biedt creatieve oplossingen voor diverse klantgroepen. Van Manen werkt ongebonden en oplossingsgericht, en maakt indien nodig gebruik van specialisten uit zijn netwerk. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor een kennismaking.

Wil je weten wat Van Manen & Partners verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Manen & Partners of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Manen & Partners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Manen & Partners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Van Manen & Partners reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Van Manen & Partners

Bezoekers bekeken ook