Vita

Vita is een Koffiebar gelegen aan W.H. van de Pollstraat 4 in Wapenveld.

Meer informatie over Vita in Wapenveld

VITA in Wapenveld is een lunchroom, restaurant en koffietent waar je heerlijke broodjes en de beste koffie kunt krijgen. De koffie wordt gezet door gecertificeerde barista Danilla, die gebruik maakt van koffiebonen van Mocca D'or uit Zwolle. De melk voor de cappuccino's wordt gehaald bij een boerderij in Hattem, wat zorgt voor een romige smaak. Daarnaast biedt VITA ook Soja en havermelk aan als alternatief. In het restaurant kun je ook genieten van speciaal bier van Maallust uit Veenhuizen. Voor gebakjes werkt VITA samen met Zoethout uit Hattem en voor ijs hebben ze een samenwerking met Bas uit Heerde, die zijn ijs zelf maakt en de ijskar heeft laten beschilderen door een graffiti artiest.

Wil je weten wat Vita verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vita of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Vita reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Vita

Bezoekers bekeken ook