Workshop Schildklierproblemen en de rol van magnesium bij goede werking van de schildklier

Workshop Schildklierproblemen en de rol van magnesium bij goede werking van de schildklier wordt georganiseerd door Your Health & Balance - Orthomoleculaire therapie op 07-02-2024 en vindt plaats in Magnesiumpunt Wijhe gelegen aan Langstraat 17, 8131 BA Wijhe, Nederland,Wijhe Heerde.

Workshop Schildklierproblemen en de rol van magnesium bij goede werking van de schildklier start op  07-02-2024 20:30 en eindigt op 07-02-2024 20:30. 

Het evenement in Heerde is een leuke activiteit om bij te wonen als je houdt van Unknown.

Bekijk snel of er nog tickets beschikbaar zijn voor in Workshop Schildklierproblemen en de rol van magnesium bij goede werking van de schildklier in Heerde. Tickets voor Workshop Schildklierproblemen en de rol van magnesium bij goede werking van de schildklier worden verkocht vanaf Unknown Unknown. De duurste tickets voor Workshop Schildklierproblemen en de rol van magnesium bij goede werking van de schildklier koop je voor Unknown Unknown.

Wil je weten of het weer goed is op de dag van het evenement? Bekijk dan ook de weersverwachting in Heerde op 07-02-2024. Benieuwd naar andere activiteiten en evenementen in en rond Heerde? Bekijk dan ook onze evenementenpagina.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Een evenement in Heerde en omgeving? Je leest het op deHeerdegids.nl. Mis geen enkel evenement!

  1. Evenementen Heerde
  2. Workshop Schildklierproblemen en de rol van magnesium bij goede werking van de schildklier 07-02-2024 20:30

Gerelateerde evenementen in Heerde